top of page

Waarom led en Led-projects?

Zoals elders op deze website vermeld zijn leds niet alleen energiezuiniger en milieuvriendelijker dan oude kwikdamplampen en TL-buislampen, maar bieden ze u nog meer voordelen. Hier leest u waarom ook u beter vroeg dan laat werk maakt van een omvorming van uw verlichtingssysteem.

U investeert in energiezuinige verlichting zonder dat u investeert. Led-projects biedt u een financiële oplossing op basis van gegarandeerde besparingen: U investeert niet, maar bespaart vanaf dag 1. Slechts een deel van de energiebesparingen wordt aan u gefactureerd waardoor zelfs grotere budgetten beschikbaar zijn voor uw kernactiviteiten, zonder zorgen over uw verlichting. Contacteer ons en ontdek meer over deze formules.

Besparen zonder investering

Onklopbare kwaliteit

Voor elke toepassing hebben wij de gepaste LED-verlichting: kantoren, industrieel, parkingen, buiten- en straatverlichting, kortom u kan bij ons voor alles terecht!

De types T8 (niet modulair) en T5 buis-leds zijn ‘plug & play’-ready, zonder dat manipulatie of herbedrading van het armatuur nodig is. De modulaire opbouw zorgt bovendien voor een sterke garantie van dit product. Bij een defect vervangt u immers enkel het defecte onderdeel.

Van a tot z, met Led-projects

Het woord ‘totaalproject’ heeft voor de medewerkers van Led-projects geen geheimen meer. Uw installatie wordt van A tot Z uitgevoerd.

Deze gebeurt bovendien wanneer en zoals u dat verkiest. We hanteren immers een grote flexibiliteit op het gebied van werkuren en -dagen, zodat u weinig of geen hinder zal ondervinden van een installatie of vervangingsoperatie. Bovendien houdt u niet van getreuzel.

Daarom geniet u van een dubbele service: snelle leveringen met doorgedreven vakmanschap. Bovendien kan de installatie van onze producten gebeuren door onze eigen technische dienst.

bottom of page