Waarom led en Led-projects?

Zoals elders op deze website vermeld zijn leds niet alleen energiezuiniger en milieuvriendelijker dan oude kwikdamplampen en TL-buislampen, maar bieden ze u nog meer voordelen. Hier leest u waarom ook u beter vroeg dan laat werk maakt van een omvorming van uw verlichtingssysteem.

Besparen zonder investering

U investeert in energiezuinige verlichting zonder dat u investeert. Led-projects biedt u een financiële oplossing op basis van gegarandeerde besparingen: U investeert niet, maar bespaart vanaf dag 1. Slechts een deel van de energiebesparingen wordt aan u gefactureerd waardoor zelfs grotere budgetten beschikbaar zijn voor uw kernactiviteiten, zonder zorgen over uw verlichting. Contacteer ons en ontdek meer over deze formules.

Onklopbare kwaliteit

De leds van Led-projects zijn gefabriceerd door Philips, een wereldspeler op gebied van verlichting.


De types T8 (niet modulair) en T5 buis-leds zijn ‘plug & play’-ready, zonder dat manipulatie of herbedrading van het armatuur nodig is. De modulaire opbouw zorgt bovendien voor een sterke garantie van dit product. Bij een defect vervangt u immers enkel het defecte onderdeel.

Van a tot z, met Led-projects

Het woord ‘totaalproject’ heeft voor de medewerkers van Led-projects geen geheimen meer. Uw installatie wordt van A tot Z uitgevoerd.


Deze gebeurt bovendien wanneer en zoals u dat verkiest. We hanteren immers een grote flexibiliteit op het gebied van werkuren en -dagen, zodat u weinig of geen hinder zal ondervinden van een installatie of vervangingsoperatie. Bovendien houdt u niet van getreuzel.


Daarom geniet u van een dubbele service: snelle leveringen met doorgedreven vakmanschap. Bovendien kan de installatie van onze producten gebeuren door onze eigen technische dienst.